Меню
Вашата количка

Професионална боя за коса

Боя за коса BLACK LONDESSA №1Професионалната боя за коса Londessa осигурява плътно покритие и интензивен, дълготраен цвят. Със специалната си формула тя щади косъма, като същевременно не прави компромис с качествения резултат. Косата запазва своята мекота и еластичност, а вие можете да се насладите ..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Боя за коса DARK CHESTNUT №3 LondessaБоята за коса в цвят тъмен кестен е красив и естествен нюанс, който има наситено и дълготрайно покритие. Londessa има специална формула, която защитава косъма от увреждане и оставя косата гладка и мека.Произведено в Европа...
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Боя за коса CHESTNUT LONDESSA №4Боята за коса в цвят кафяво е красив и естествен нюанс, който има наситено и дълготрайно покритие. Londessa има специална формула, която защитава косъма от увреждане и оставя косата гладка и мека.Произведено в Европа...
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Боя за коса CHOCOLATE LONDESSA №142Качествена и ефикасна боята за коса Londessa ще осигури високо покритие и интензивен цвят на вашата коса. Със специалната си формула, косата ще запази своята еластичност и мекота, като в същото време ще получите перфектни и трайни резултати.Цветът на шоколад ще при..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Боя за коса CHESTNUT LIGHT LONDESSA №5Боята за коса с марка Londessa носи гаранция за качество и наситени нюанси на цветовете. Косата е подхранена, гладка и мека, а цветът остава дълготраен и с плътно покритие.Цветът на средно светъл кестен ще допринесе за нов и модерен вид на прическата ви. Професи..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Боя за коса LIGHT CHOCOLATE №143 LondessaБалансираният и нежен нюанс на светъл шоколад придава мек блясък и модерен вид на косата. Професионалната боя ще ви осигури високо покритие и интензивен цвят, а специалната и формула ще предпази косъма от увреждане.Произведено в Европа...
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Боя за коса CHESTNUT SKIN LONDESSA №50Интензивен и плътен, цветът на кестен с фин меден оттенък е подходящ за всички по-смели момичета. Със своята специална формула боята ще запази косата ви еластична и мека, а червените нюанси - дълготрайни.С Londessa ще постигнете перфектни и трайни резултати, а с..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Боя за коса LIGHT BLOND COGNAC №60 LondessaЦвят в светло русата гама в нюанс „коняк“, който стои нежно и естествено, придавайки неповторим блясък на косата ви. Професионалната боя ще ви осигури качествено високо покритие и интензивен и дълготраен цвят. Благодарение на специалната щадяща формула на б..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Боя за коса BEIGE BLOND LONDESSA №70Londessa ще осигури наситен и дълготраен цвят на косата ви, докато специалната и формула ще се погрижи за нейната здравина и жизненост.Цветът на боята е бежово русо, мекия нюанс и деликатния блясък ще придадат на косата ви естествен и здрав вид.Произведено в Европ..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Боя за коса GOLDEN LIGHT BLOND №80 LondessaLondessa е марка за професионална боя за коса, която предлага богата гама цветове и нюанси. Благодарение на специалната си формула боята не уврежда косъма, а цветът остава дълготраен и наситен.Цветът на боята е много светло златисто русо. Нежен и фин нюанс ..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Боя за коса DARK BLOND LONDESSA №6Боята за коса Londessa ще осигури високо покритие и интензивен цвят. Със специалната си формула боята щади косата ви, като същевременно постигате перфектни и трайни резултати. От първото боядисване косата ви ще бъде бляскава, мека и гладка, а цветът ще остане насите..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Боя за коса BLOND LONDESSA №7Интензивен и плътен, класическият рус цвят е подходящ за всички по-смели момичета. Със своята специална формула боята ще запази косата ви еластична и мека, а русите нюанси - дълготрайни.С Londessa ще постигнете перфектни и трайни резултати, а с богатата гама от цветове н..
3.50лв.
Без данък:3.50лв.
Показани 1 от 12 | 57 (5 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.