Меню
Вашата количка

Ножици за подстригване

Дизайнерска професионална фризьорска ножица модел VG10 Материал – висококачествена японска стомана тип - VG10. Цвят – перфектно съчетание между сребрист метал с ръчно изработени детайли в златист цвят. Форма – ергономичен дизайн, предлагащ свободно движение на палеца и допълнителна стабилност, идв..
300.00лв.
Без данък:300.00лв.
Едностранна ножица за филиране на косата модел KRL22 Едностранна ножица за филиране на косата модел KRL22
Ново
Едностранна ножица за филиране на косата модел KRL22 Лека и прецизна фризьорска ножица за изтъняване на косата, изработена от качествена неръждаема стомана, предлагаща удобен захват и лесно движение на пръстите по време на работа. Красива визия, прецизно заточени остриета, ергономична форма, допълн..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Едностранна ножица за филиране на косата модел KRL23 Едностранна ножица за филиране на косата модел KRL23
Ново
Едностранна ножица за филиране на косата модел KRL23 Ножица за оформяне и изтъняване на косата, изработена от качествена неръждаема стомана, с която се борави много лесно и удобно, предвид ергономичният дизайн и форма на дръжката. Филиращото острие на ножицата е едностранно и отрязва космите прециз..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Зебров сет професионални фризьорски ножици модел DS5 Зебров сет професионални фризьорски ножици модел DS5
Ново
Зебров сет професионални фризьорски ножици модел DS5 В този сет ще откриете една професионална ножица за подстригване, една ножица за филиране и предпазен кожен черен калъф с цип. Фризьорските ножици са изработени от неръждаема японска стомана с остри върхове, които отрязват бързо и прецизно косъма..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
Луксозен сет професионални фризьорски ножици Yuniku модел DS6 Луксозен сет професионални фризьорски ножици Yuniku модел DS6
Ново
Луксозен сет професионални фризьорски ножици Yuniku модел DS6 Професионални фризьорски ножици, с които подстригването ще се превърне в изключително приятен и лесен процес. Сетът, който ви представяме съдържа професионална ножица за подстригване и ножица за филиране на косата. Фризьорските ножици пр..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
Професионален фризьорски сет с ножици Yuniku модел DS9 Професионален фризьорски сет с ножици Yuniku модел DS9
Ново
Професионален фризьорски сет с ножици Yuniku модел DS9 Изгодно пакетно предложение, с което ще спестите много средства при закупуването на иначе 2 отделни ножици. Предлагаме ви комплект, който се състои от една професионална фризьорска ножица, подходяща за прилагането на всякакви фризьорски техники..
159.00лв.
Без данък:159.00лв.
Професионална ножица за филиране Kitami модел KRL24 Професионална ножица за филиране Kitami модел KRL24
Ново
Професионална ножица за филиране Kitami модел KRL24 Професионална ножица за прецизно изтъняване и дооформяне на косата с едностранни 26 на брой зъбци, притежаваща удобна форма и елегантна цветна визия. Филажната ножица предлага удобен и лек захват със свободно движение на пръстите, силиконови предп..
45.00лв.
Без данък:45.00лв.
Антистатичен фризьорски гребен Comair Celcon 400Универсалният фризьорски гребенComair Celcon 400 е предназначен за употреба от професионалисти.Изработен е откачествена антистатична пластмаса. Моделът е удобен и практичен.За вашеудобство е разделен на секция с гъсти и секция с редки зъби.Произход - Г..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Класическа ножица за подстригване, модел K600Модерна ножица за подстригване с права форма в актуален цветови нюанс.Модел К600 е лесен за употреба и бързо се превръща в незаменима част от работния процес.Ножицата е изработена от висококачествена стомана и притежава допълнителни гумени накрайници за п..
63.00лв.
Без данък:63.00лв.
Класическа ножица за подстригване, модел K900Ножица за подстригване с ергономичен дизайн и права форма.Модел K900 е изработен от стомана с допълнително вградени гумени накрайници.Ножицата е подходяща за професионална употреба.Характеристики:Размер: 5.5''Материал: стоманаПрава формаПроизведено в Кита..
63.00лв.
Без данък:63.00лв.
Класическа фризьорска ножица Kitami K500Ножица за подстригване с класическа права форма.Kitami K500 е изработена от висококачествена стомана в красив златист цвят.Има лесен захват, благодарение на допълнителните гумени накрайници и палче.Характеристики:Размер: 5.5''Права формаМатериал: стоманаПроизв..
63.00лв.
Без данък:63.00лв.
Компактна фризьорска ножица Kitami, модел K400Модел К400 е в права компактна форма и има лесен захват.Изработена от висококачествена стомана и с допълнително палче, ножицата предлага удобство и комфорт по време на работа.Ергономичният дизайн е допълнен от модерен син цвят.Характеристики:Гумени накра..
63.00лв.
Без данък:63.00лв.
Показани 1 от 12 | 48 (4 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.