Меню
Вашата количка

Всичко за фризьора

Душ слушалка с минерални топчета за измивна колона модел SO18A Модел SO18A представлява душ слушалка, която се монтира върху фризьорска измивна колона или мивка. Разполага с компактен размер и функция – тонизиране. В тялото на душ слушалката има съдържание на минерални топчета от турмалин и германи..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
2 в 1 четка за врат модел R13
Ново
2 в 1 четка за врат модел R13 Четка за почистване на врат, която притежава резервоар, в който се изсипва фризьорска пудра, чрез която полепването на подстриганата коса се намалява до минимум. Само чрез едно натискане на бутона върху дръжката на четката, пудрата се посипва, след което влакънцата на ..
7.50лв.
Без данък:7.50лв.
Дезинфекциращ спрей за ръце предмети и повърхности от 100 ml Дезинфекциращ спрей за ръце предмети и повърхности от 100 ml
Ново
Дезинфекциращ спрей за ръце предмети и повърхности от 100 ml Спрей за дезинфекция на ръце, предмети и повърхности със силно бактерицидно, фунгицидно и частично вирусоцидно действие.Състав - Етилов алкохол 75 g/100 g и глицерол.Силно запалим продукт, да се съхранява на места, недостъпни за деца, без..
4.20лв.
Без данък:4.20лв.
Органайзер за фризьорски ленти за врат модел ML01 Фризьорски органайзер за ленти за подстригване. Ако винаги се чудите къде да съхранявате фризьорската лента за врат, така че едновременно да е на чисто и лесно достъпно място, то ние можем да ви улесним. Чрез този професионален модел органайзер, ще..
8.50лв.
Без данък:8.50лв.
Фризьорска четка за почистване на врат модел R12
Ново
Фризьорска четка за почистване на врат модел R12 Професионална фризьорска четка за почистване на врат от полепналите по време на подстригване косми. Четката притежава много различна и красива визия и изключително меки и нежни косъмчета изработени от изкуствени материали, които ефективно почистват п..
11.00лв.
Без данък:11.00лв.
Фризьорски ръкавици за еднократно ползване в опаковка от 100 броя Фризьорски ръкавици за еднократно ползване в опаковка от 100 броя
Ново
Фризьорски ръкавици за еднократно ползване в опаковка от 100 брояФризьорски ръкавици за еднократна употреба, с които успешно ще предпазите кожата на ръцете си от зацапване с различни продукти като боя за коса и други. Ръкавиците на изработени от HDPE материал. Продават се в опаковка от 100 броя.Разм..
2.50лв.
Без данък:2.50лв.
Четка за врат модел R14 Четка за врат модел R14
Ново
Четка за врат модел R14 Четката притежава удобна широка дръжка за лесен захват и дълги и плътни влакънца, с които почистването на отрязаната коса става много бързо и лесно.Цвят – черен. Дължина – 13 см. Произведена в Италия. ..
5.50лв.
Без данък:5.50лв.
Фризьорски кърпи за еднокатна употреба ТНТ - 100 брояБързината при извършване на каквато и да е процедура е от изключителна важност. От една страна спестява време на клиента, от друга - ви дава възможност да увеличите броя им. Фризьорските кърпи, изработени от ТНТ (нетъкан текстил), се отличават с о..
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Антистатичен фризьорски гребен Comair Celcon 400Универсалният фризьорски гребенComair Celcon 400 е предназначен за употреба от професионалисти.Изработен е откачествена антистатична пластмаса. Моделът е удобен и практичен.За вашеудобство е разделен на секция с гъсти и секция с редки зъби.Произход - Г..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Контейнер за портативна фризьорска мивкаКонтейнерът е практично решение за оттичане на водата по време на работа. Той е изработен от PVC материал, има удобна форма, дръжки за лесно захващане и предпазен капак с отвор за маркуча. Формата му е компактна и позволява да се постави на удобно за вас място..
37.00лв.
Без данък:37.00лв.
Фризьорски кърпи 100 броя - Аir-laidУдобните и практични фризьорски кърпи са създадени чрез технологията Аir-laid. Това им дава редица предимства:- абсорбират водата по-добре от другите хартии- не се накъсват- по-голяма издръжливост, както в мокро, така и в сухо състояние- удобни за употребаФризьорс..
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Модерен фризьорски шкаф модел 405 Модерен фризьорски шкаф модел 405
-58 %
Модерен фризьорски шкаф модел 405 Модерен фризьорски шкаф с нестандартен дизайн, който може да се използва като допълнение към останалата час от обзавеждането на вашият салон и като средство за съхранение на всякакви материали и консумативи. Шкафът разполага с две чекмеджета, които се издърпват лес..
89.00лв. 211.00лв.
Без данък:89.00лв.
Показани 1 от 12 | 140 (12 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.