Меню
Вашата количка

Пакет за фризьорски салон LUXE

Пакет за фризьорски салон LUXE
-11 %
Пакет за фризьорски салон LUXE

Пакет за фризьорски салон LUXE

Представяме ви професионален фризьорски пакет LUXE, който включва професионална измивна колона, професионален фризьорски стол и функционална фризьорска количка. Предлагания от нас комплект е на промоционална цена. Цената на доставката се заплаща допълнително - 130 лв.

  1. Професионална измивна колона - визията на този модел е с нестандартни линии, които придават модерен и иновативен вид. Колоната пасва идеално на всеки тип интериор. Отличава се с атрактивен и функционален дизайн. Изработена е от висококачествени материали, които са устойчиви във времето. Размерите на професионалната измивна колона са: дължина - 115 см., широчина - 65 см., височина - 85 см.
  2. Професионален фризьорски стол - моделът е съчетание от практичен дизайн и изчистена визия. Притежава компактни размери. По този начин се превръща в чудесен избор за салони с ограничено работно пространство. Основата на професионалния фризьорски стол е хромирана. Осигурява стабилност, здравина, надеждност и издръжливост. Моделът е с регулируема височина.
  3. Функционална фризьорска количка - изработена е от пластмаса и хромирани метални профили. Разполага с практични рафтчета, които ви позволяват да организирате и съхраните вашите принадлежности по най-удобния за вас начин.

С професионалния фризьорски пакет LUXE ще си осигурите максимален комфорт по време на работа и ще гарантирате удобството на вашите клиенти.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
1,190.00лв.
1,337.00лв.
Без данък: 1,190.00лв.

Възможни варианти

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.