Меню
Вашата количка

Комплект фризьорско ободудване

Комплект фризьорско ободудване
-17 %
Комплект фризьорско ободудване

Комплект с фризьорско ободудване

Изключително практично и изгоднорешение за обзавеждане на вашия фризьорски салон, което ще ви спести време исредства - комплект с фризьорско оборудване, включващ едни от най-продаванитемодели - измивна колона, фризьорски стол, практична фризьорска количка иогледало за стена. Предлаганите от нас продукти се отличават с високо качество,функционалност и стилна визия. Цената за доставка е в размер на 130 лева.

Професионалният фризьорски пакетвключва:

  1. Професионална измивна колона - изработена е от висококачествени материали. Оборудвана е с дълбока керамичнамивка, в която бързо и лесно може да измиете дори дълги и буйни коси. Моделътразполага с комфортна седалка тип фотьойл и подлакътници. Основата е здрава истабилна. Професионалната измивна колона е произведена в Европа.
  2. Фризьорски стол - моделът есъчетание от комфортен дизайн и стилна визия. Оборудван е с подлакътници. Разполагас функция за регулиране на височината чрез маслен крик. Професионалниятфризьорски стол е произведен в Европа.
  3. Практична фризьорскаколичка - има 5 чекмеджета, които ще ви помогнат бързо и лесно даорганизирате всички ваши принадлежности. Горният рафт също е пригоден заработа. Фризьорската количка е незаменим помощник във всеки фризьорски салон.Произход - Китай.
  4. Огледало за стена - моделът еизработен от висококачествени материали. Осигурява перфектна видимост. Благодарениена него клиентът може да види своята прическа от всеки възможен ъгъл.Огледалото за стена е произведено в Китай.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
1,390.00лв.
1,679.00лв.
Без данък: 1,390.00лв.

Възможни варианти

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.