Меню
Вашата количка

За нас

Коса и Стил е лидер в търговията с професионално оборудване за фризьорски и козметични салони, масажни кушетки и кола маска.

Предлагаме най-добрите цени на пазара и огромно разнообразие, като всички продукти се внасят директно от заводите производители и разполагаме с постоянни наличности.

Работим с клиенти на дребно и едро. Предлагаме гъвкави търговски отстъпки за всички наши клиенти.

Посетете ни на място и разгледайте всички продукти.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.

Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така - можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване / освен ако изрично не е посочено друго/. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови. Транспорта при гаранционно обслужване е за Ваша сметка. Моля, пазете товарителница с която ви е доставен продукта, за да бъде валидна гаранцията ви.

!МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА - В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА - В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Още една важна гаранция за качеството на предлаганите от нас стоки е че те се ползват в много фризьорски и козметични салони от професионалисти, които са доволни и са наши редовни клиенти и не на последно място - ние ползваме стоките които продаваме дори и в НАШИТЕ САЛОНИ. Затова смеем да твърдим че всички наши клиенти са нашата най-голяма гаранция за качество! Благодарим Ви че сте наши клиенти.

При въпроси и проблеми се свържете с нас на телефони: 0888090037.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.