Меню
Вашата количка

Гаранция

Предлагаме професионално оборудване, за комерсиална употреба.

Даваме една година пълна гаранция на всичко закупено от нас.

Забележете, че гаранцията се дава на цялостния продукт и включва всичко с изключение на консумативи и аксесоари, които се износват от употреба. Купувайки примерно фризьорски стол  в гаранцията е включен и масления крик. при измивни колони в гаранцията е включен и смесителя за вода.

Ние няма да се опитаме да ви заблудим, получавате точно, коректно и любезно отношение.

В случай на дефект в даден продукт, ние ще реагираме бързо и ще се опитаме да отстраним проблема за 2-3 работни дни. Разбира се, ако проблема е по-голям, е възможно да отнеме повече време, но в никакъв случай няма да ви бавим излишно.

За някои продукти за домашна употреба, като например нагреватели за кола маска, гаранционния срок е от 2 до 3 години /в случай, че не се употребява с търговска цел/.

Моля не забравяйте, че продукти предназначени за домашна употреба са предвидени за леко натоварване, а не за ежедневна и постоянна работа, затова е и разликата във времето.

Ние ще поемем всички разходи по транспорта на дефектирали продукти в гаранционен срок. Единственото ни изискване е да ни се доставят по начин посочен от нас, пратки изпратени ни с друга куриерска фирма с експресна доставка или излишно оскъпяване, както и без предварителен разговор с нас, няма да бъдат приемани.

В случай, че се окаже че има нарушаване на гаранцията или повреда, която не се покрива от гаранцията /механично увреждане от изпускане например/ продукта ще бъде върнат за ваша сметка, като преди това следва да ни възстановите и разходите за получаването му.

Предлагаме ви най-важното, което се намира трудно в днешно време: Пълна коректност във всяко едно отношение към всички наши клиенти. 

Искрено се надяваме да получим същото отношение и от вас, за да имаме дълго и безпроблемно сътрудничество, изгодно и за двете страни.

Още една важна гаранция за качеството на предлаганите от нас стоки е, че те се ползват в много фризьорски и козметични салони от професионалисти, които са доволни и са наши редовни клиенти и не на последно място - ние ползваме стоките, които продаваме дори и в НАШИТЕ САЛОНИ. Затова смеем да твърдим, че всички наши клиенти са нашата най-голяма гаранция за качество! Благодарим Ви че сте наши клиенти!


ВНИМАНИЕ! ПРИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ЗА ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ, ИЗПОЛЗВАЙТЕ КУРИЕРСКАТА ФИРМА, С КОЯТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ ПРОДУКТА. СТОКИ ИЗПРАТЕНИ ЗА НАША СМЕТКА, НО ПУСНАТИ С ДРУГ КУРИЕР ИЛИ С ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ.


КОГАТО  ВРЪЩАТЕ  ГАРАНЦИОНЕН ПРОДУКТ, ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СЕ ПОЕМАТ ОТ ВАС. ОБРАТНОТО ИЗПРАЩАНЕ НА ГАРАНЦИОННИЯ ПРОДУКТ Е ЗА НАША СМЕТКА.


Ние правим всичко възможно, за да ви предложим най-ниска цена за доставка, моля бъдете коректни и вие. Всички продукти върнати за ремонт в гаранция, следва да бъдат изпратени със същата куриерска фирма, с която са получени освен при изрична договорка с нас.

Срокът за ремонт е 1 месец, но ние ще направим всичко възможно, за да ви върнем продукта до няколко дни, за да не се налага да чакате.

При отказ от даден продукт закупен от нас и връщането му, всички разходи по доставката са за сметка на клиента.

При въпроси и проблеми се свържете с нас на телефони: 0888090037.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.