Меню
Вашата количка

Доставка

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Сключили сме договор с куриерска фирма Лео експрес, за да получите най-добрите цени за доставка!


Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи следната промяна в условията за доставка:
Поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност. Може да заплатите както по банков път, така и с превод с куриерска фирма Еконт. Поръчките до 10лв. се изпращат с Еконт.
Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска фирма Лео  Експрес.

Разходите за доставка се поемат от купувача, като цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео Експрес и зависи от обема и големината на поръчаните продукти!

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно.

Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера.

При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.   

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване.


Срок на доставка:

За София пратките пристигат на следващият работен ден след изпращането.

В големите градове също пристигат на следващия ден, само в малки населени места, където куриерите работят по график няколко дни в седмицата, обикновено през ден, има забавяне от 2 до 3 дни.

Пратки заявени до 15:00 часа се изпращат на същия ден.

Сумата за доставка се причислява към наложения платеж.

За пример, ако сте поръчали продукти на стойност 50 лева, добавяте към тях и 6 лева за доставка и се получава сумата, която трябва да заплатите на куриера, когато ви донесе пратката 56 лева.


ПРИ ВЪПРОСИ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ДА ГИ УТОЧНИМ!


ПОРЪЧКА МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ И ПО ТЕЛЕФОНА, ПО ЗАЯВКА ОТ ФОРМАТА НА САЙТА ИЛИ ПО ЕЛЕКТРОННА ПОЩА!

ЗАПЛАЩАTE ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА НА КУРИЕРА, КОЙТО ВИ ДОСТАВЯ СТОКАТА!


По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя. В ТОЗИ СЛУЧАЙ ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ТРАНСПОРТА И ДОСТАВКАТА НА СТОКАТА, КАКТО И НЕЙНОТО ВРЪЩАНЕ СА ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.


МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА - В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА - В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

КОГАТО  ВРЪЩАТЕ  ГАРАНЦИОНЕН ПРОДУКТ, ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СЕ ПОЕМАТ ОТ ВАС. ОБРАТНОТО ИЗПРАЩАНЕ НА ГАРАНЦИОННИЯ ПРОДУКТ Е ЗА НАША СМЕТКА.

В случай че продукта е изпратен за гаранционен сервиз, но не се налага такъв, поради повреда, която не се покрива от гаранцията, следва продукта да бъде върнат за сметка на клиента и да възстанови сумата за доставката с наложен платеж или по банков път.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.