Професионален козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2

КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ И АПАРАТУРА

Цена:556.00 лв
Рейтинг:0, Оценки:0

Професионален козметичен уред Диамантено Микродермабразио MX-M2

 

Диамантено Микродермабразио – Модел MX-M2 е качествен професионален козметичен уред, предназначен за почистване и освежаване външния слой на кожата. Апаратът се предлага с комплект накрайници и различни по големина диамантени глави. Работният панел е лесен за работа, снабден с бутони за настройка силата на всмукване, както и монометър за измерване налягането при терапиите.

Процедурите с Диамантено Микродермабразио са безболезнени и  ефективни, подходящи както за мъже, така и за жени. В основата на метода са диамантените глави, които нежно ексфолират и отстраняват натрупания мъртъв слой на кожата. След терапиите порите са отпушени, тъканта е освежена и почистена, което спомага за достигане необходимото количество кислород до младите клетки. По този начин кожата възвръща младежкия си и естествен вид и блясък, зачервяванията и белезите се заличават, разширените пори се свиват.

Терапиите с модел MX-M2 са подходящи за отстраняване на акне, бръчки, черни точки, увредена от слънцето кожа, стрии и др.

 

Произведено в Китай

eXTReMe Tracker