Козметичен уред за електростимулация на мускулите – Модел MX-301

КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ И АПАРАТУРА

Цена:629.00 лв
Рейтинг:0, Оценки:0

Козметичен уред за електростимулация на мускулите – Модел MX-301

 

Модел MX-301 е съвременен професионален уред за електрическа стимулация на мускулите, с който по естествен за тялото начин води до намаляване на теглото, редуциране на мастните натрупвания, стягане и др.

Уредът е оборудван с набор от електродни лепенки, ластици за прикрепяне, както и с електродни пластини за бюст и лице. Работния панел притежава всички необходими бутони за настройки на процедурите (време, интензитет, избор на програма), както и с LCD дисплей, който улеснява максимално работата с апарата. 

Процедурите с Целутрон са едни от най-ефикасните процедури, които са с доказан ефект. Чрез електродните лепенки, които се поставят равномерно върху тялото, се образува свиване и отпускане на мускулната тъкан. Така по естествен и безболезнен начин се активизира кръвообращението и метаболизма, отстраняват се натрупаните мазнини и течности в тялото. Процедурите водят до повишаване на тонуса и биозаряда на организма, намаляване на теглото, стягане на желаните зони, редуциране на целулита и др. 

 

Произведено в Китай

 

eXTReMe Tracker