Комбиниран козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803

КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ И АПАРАТУРА

Цена:1839.00 лв
Рейтинг:0, Оценки:0

Комбиниран козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803

Този козметичен уред съчетава две функции за прилагане на едни от най-търсените процедури за подмладяване и тонизиране на кожата. Моделът е оборудван с комплект накрайници за двете процедури, както и с практичен дигитализиран работен панел с дисплей, посредством който лесно и удобно може да правите нужните при работа настройки. Дизайнът на уреда е компактен, функционален и модерен. 

Ултразвук – процедурите с ултразвук са добре познати със своето благоприятно въздействие за вида и здравето на кожата. Действието на уреда се базира на високочестотни ултразвукови вибрации, които предизвикват различни процеси при допир и проникване в кожата. 

*микромасаж и ултразвуковата вибрация осигурява тонизиращ микромасаж на тъканта, благодарение на който клетките се активизират, намалява се напрежението в мускулите

*топлинен ефект – действието на ултразвуковите вибрации генерира топлинен ефект, който спомага за ускоряване на кръвообращението, стимулира производството на колаген, стимулира обмяната на веществата. В съчетание с микромасажът, топлината повишава пропускливостта на кожата, позволявайки по-ефикасно инфилтриране на козметични и лечебни продукти.

Терапиятаима цялостно подмладяващо и тонизиращо действие. Спомага за изглаждане на фините бръчки и стягане на кожата. Подобрява контура, оказва лифтинг ефект, подобрява еластичността на кожата.

 

Мезотерапия – това е ефикасен, неинвазивен метод за инфилтриране на козметични разтвори и лечебни коктейли с различно предназначение в средния слой на кожата. Сравнено с много други процедури с подобна цел, мезотерапията се нарежда сред най-резултатните. Принципът, на който се основава действието при нея, гарантира пълна и ефективна абсорбция на активните вещества в разтворите. Посредством електрически импулс, предизвикващ процеси като Електропорация и Електрофореза, пропускливостта на кожата се увеличава значително и това позволява на козметичните продукти да преодолеят защитните бариери на кожата и да проникнат на нужната дълбочина.

Според предназначението на използваната козметика, процедурата е ефикасна за лечение на редица кожни заболявания, подобряване на белези, несъвършенства и стрии, също така за подмладяване, стягане, избелване и подхранване на кожата. 

 

Произведено в Китай

eXTReMe Tracker