Безиглена мезотерапия – Козметичен уред модел IB-9090

КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ И АПАРАТУРА

Цена:840.00 лв
Рейтинг:0, Оценки:0

Безиглена мезотерапия – Козметичен уред модел IB-9090

 

Функционален козметичен уред за безиглена мезотерапия. Моделът е с практичен и удобен за употреба дизайн. Оборудван е с комплект накрайници  за процедура и работен панел с дисплей, от който лесно може да задавате настройки при работа.

Безиглената мезотерапия е един от най-ефикасните методи за инфилтриране на козметични и лечебни разтвори в кожата. При повечето процедури въвеждането на активните вещества от тези разтвори не достига нужната дълбочина и абсорбцията им не е пълна. Мезотерапията от своя страна използва уникален метод, благодарение на който, козметичните продукти концентрирано достигат средния слой на кожата. Така, според своето предназначение, те са в състояние да окажат лечебното си или подмладяващо въздействие много по-ефикасно.  

Въпросният метод се основава на действието на електрически импулси, генерирани от накрайника. Те предизвикват редица процеси, в резултат на които пропускливостта на кожата се увеличава.

Приложение и действие:

-спомага при лечение на акне и други кожни заболявания

-спомага при борбата с признаците на застаряване  спомага за изглаждане на фините бръчки, стягане на кожата и подобряване на контура

-спомага за изглаждане на несъвършенствата

-ефикасно действие при третиране на петна и белези. 

 

Произведено в Китай 

 

eXTReMe Tracker