IPL диоден лазер за фотоепилация L-6M

КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ И АПАРАТУРА

Цена:11690.00 лв
Рейтинг:0, Оценки:0

IPL диоден лазер за фотоепилация L-6M

Един от най-модерните и предпочитани методи за обезкосмяване е IPL епилацията. Тя е безопасна и ефективна процедура, при която косъмът се отстранява трайно от корена, а повърхността на кожата остава защитена. Чудесно решение за кожи, податливи на раздразнения, риск от които крият редица други по-агресивни методи за обезкосмяване. 

Процедурата се извършва посредством специализирани диодни лазери. При изборът на такъв е важно да вземете предвид неговите характеристики, цена, ефикасност и практичност. IPL диоден лазер за фотоепилация L-6M отговаря на тези условия, предлагайки оптимално решение за оборудване на вашия козметичен салон. Уредът е с практичен и компактен дизайн, което го прави идеален за салони с по-малка площ. Той е изключително лесен и удобен за употреба, в същото време предлага висока ефикасност при отстраняване на нежеланото окосмяване. А само при нас може да закупите лазерът на топ цена! 

Действие:

Посредством специализирания накрайник се генерира интензивна пулсова светлина, с голяма дълбочина на проникване. Тя достига подкожните слоеве, където се преобразува в топлинна енергия. Тази енергия се абсорбира от космените фоликули  и постепенно разрушава тяхната структура. По този начин косъмът се умъртвява без да се вреди на обграждащата тъкан.

За да бъде контактът с кожата максимално щадящ, накрайникът на лазер L-6M е с вградена система за охлаждане.

Препоръчителна употреба: за светла до средно тъмна кожа с тъмен косъм 

 

Техническа информация:

*Дължина на вълната: 808nm

*Продължителност на импулса: 5ms ~ 200ms

*Мощност: 600W

*Честота: 1 ~ 10Hz

*Енергия: 100 J

*Размер: 14 мм х 14 мм

*Система за охлаждане: технология TEC + Sapphire

*8 инчов LCD дисплей

*Работна температура: 5 ~ 45°C

*Вход: VAC 220VAC / 50-60Hz

*Размери на апарата: 36 см х 40 см х 30 см 

*Размер на опаковката: 66 см х 62 см х 59 см

*Тегло: 23 кг

 

Гаранция: 1 година

Произведено в Китай

eXTReMe Tracker