Козметичен уред - криолиполиза и вакуум M819D

КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ И АПАРАТУРА

Цена:17360.00 лв
Рейтинг:0, Оценки:0

Козметичен уред - криолиполиза и вакуум M819D

 

Този козметичен уред е предназначен за прилагане на високоефикасна процедура за топене на подкожните мазнини – криолиполиза. 

Криолиполизата като метод за постигане на желаната фигура набира все по-голяма популярност поради високата си резултатност, нареждайки се сред най-търсените козметични манипулации. Ето защо водещите козметични салони побързаха да я включат в списъка с водещите процедури, които предлагат.

Ефективното действие на криолиполиза се дължи на иновативния подход, който използва. При него мастните натрупвания се атакуват директно и таргетирано, без да се засяга околната тъкан. Това става чрез концентрирано извличане на телесна температура от мастните клетки или иначе казано, чрез „замразяването“ им. Под ефекта на отрицателните температури структурата им се разрушава и те постепенно биват унищожени и изхвърлени от тялото. 

Козметичен уред M819D е проектиран за локално третиране на избрани зони от тялото. Той е оборудван с два накрайника, които посредством вакуум функцията засмукват зони от кожата и ги охлаждат до зададената температура. Така студът прониква ефикасно до слоевете с мастни натрупвания и ги подлага на стресово охлаждане. Освен вече описания процес на постепенно умъртвяване на мастните клетки, процедурата има и цялостно активизиращо действие. Термалният шок действа мобилизиращо и стимулиращо на организма. 

В допълнение, ефектът на вакуумен масаж, който оказва третирането с накрайниците има редица благоприятни въздействия за кожата. Ускорява кръвообращението, стимулира метаболизма на клетките и притока на кислород до тях, лимфен дренаж и др. 

M819D е оборудван и с накрайници за Кавитация. Процедурата е добре известна със своето ефикасно действие за намаляване на мастните натрупвания. Тя действа, чрез ултразвукови вибрации, които достигайки подкожните слоеве образуват микроскопични мехурчета. При своето пукане под натиска на променливото налягане, мехурчетата разрушават мембраната на мастните клетки, освобождавайки натрупана течност в тях. 

 

Технически характеристики: 

- 1000W

-100-240 V променлив ток, 20A max., 50 / 60Hz

-Технология: Cryolipolysis + Вакуум + LED

-Ваккум: 25cub.m / ч

-Инфрачервена лампа: 20W

-Дължина на вълната: 640nm (инфрачервен); 690nm (LED)

*Температура на охлаждане: 

малък диапазон (4 ° С ~ -2 ° С)

голям диапазон (-4 ° С ~ -10 ° С)

 

Допълнителна информация за уреда:

*2 накрайника: 

-1 х Cryolipolysis + вакуум (140X50MM)

-1 х Cryolipolysis + вакуум (180X85MM)

Дисплей: 8 цвята; LCD тъч скрийн

 

Гаранция: 1 година

Произведено в Китай

eXTReMe Tracker