Кола маска патрон 100 ml

КОЛА МАСКА И ЕПИЛАЦИЯ

Цена:2.29 лв
Рейтинг:3.83, Оценки:6

Патрони с кола маска 100мл

МАСКАТА КОЯТО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ СЕ ОТЛИЧАВА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО И Е ПРЕДПОЧИТАНА И НЕЗАМЕНИМА ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СА Я ПРОБВАЛИ ! НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ ПОВТАРЯ И ПОТРЕТВА ОБРАБОТЕНО МЯСТО - ПРЕМАХВА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЛЕКОТА И НАЙ-МАЛКИТЕ КОСЪМЧЕТА

Моля при поръчка на патрони за кола маска - добавете ващите предпочитания за вид в забележка или ако сте забравили ще уточним това когато се свържем с вас. 


НАТУРАЛНА - МЕДЕНА
съдържа натурални съставки като пчелен восък, лимонов сок и захар с хипоалергични свойства, които активно намаляват зачервяванията след депилация. НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНАТА КОЛА МАСКА позната на всички!

ЗЕЛЕН АЗУЛЕН И ЧЕРВЕН АЗУЛЕН
Тази кола маска е специално формулирана на висококачествен chlorophill / зеления пигмент на растенията/, Алое Вера за защита, хидратация и възстановяване на кожата, микрокристали и пчелен восък и има изключителна сила. За всички типове кожа.

BLACK LABEL
Тази кола маска е специално формулирана за да няма пропуски! ТЕРМИНАТОРЪТ СРЕД КОЛА МАСКИТЕ ! СПЕЦИАЛНА НОВА РАЗРАБОТКА ПОДХОДЯЩА ЗА МЪЖЕ И ЗА НАЙ-УПОРИТИТЕ КОСЪМЧЕТА! За всички типове кожа.

ТИТАНИЕВА - РОЗОВА
Подходяща за цялото тяло, включително и деликатни части. Тази кола маска е специално формулирана на базата на висококачествен екстракт от маково семе и пчелен восък и титаниев диоксид. Оставя кожата нежна и освежена след депилация. За всички видове кожа.

ШОКОЛАД
Тези кола маски са подходящи за употреба по цялото тяло' включително и деликатните му части /лице, мишници и бикини линия/. Разработени на базата на специално селектирани натурални съставки, пчелен восък и есенции подпомагащи за бързото възстановяване на порите на кожата след депилация. Високото количество Титаниев Диоксид, който има продължително възстановяващо и подхранващо действие ги прави подходящи и за чувствителни кожи.

ПЛОДОВИ КОЛА МАСКИ
Плодовите кола маски са с титаниев диоксид и много сходни с Розовата кола маска. Разликата е само в различната плодова основа. Предлагаме следните видове:
БАНАН
ПОРТОКАЛ
ЯГОДА
ЗЕЛЕНА ЯБЪЛКА
КИВИ
ВАНИЛИЯ
БОРОВИНКА

ВСИЧКИ ПРОДУКТИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ, СЕ ПРОДАВАТ ВЪВ ЦЯЛА ЕВРОПА И ОТГОВАРЯТ НА СТАНДАРТИТЕ И ИЗИСКВАНИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ!!!

Ролоните с кола маска са стандартни и стават за всеки един нагреател за 100 грамови ролони, независимо от коя фирма е купен. За да нанесете кола маската трябва да я загреете предварително в нагревател. За различните видове кола маска които предлагаме температурата за работа е различна и варира с няколко градуса. Същественото е че стандарта е кола маската да е с няколко градуса над телесната температура - НО ДА НЕ ВИ ПАРИ ДОКАТО Я СЛАГАТЕ, А ДА УСЕЩАТЕ ЛЕКА ТОПЛИНА. Примерна средна температура 42 - 46 градуса по Целзий. Преди да поставите върху тялото тествайте върху лента за депилация като минете веднъж с ролона по нея. Кола маската трябва да е с гъста течна консистенция при употреба. Посредством ролона се нанася на тънка ивица върху кожата по посока на растежа на косъма - без да повтаряте. Слагате отгоре лентата за депилация и разтърквате с ръка за да прилепне плътно, след което издърпвате рязко в посока ОБРАТНА на растежа на косъма. Това е всичко гарантираме ви че ако спазите тези препоръки, няма да се наложи да повтаряте третирано място и косъмчетата ще бъдат премахнати изцяло.

Произведено в Италия

eXTReMe Tracker